Over LogiXperience

LogiXperience wordt dé permanente ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met de logistiek en supply chain. Het is een faciliteit met demonstratie- en testruimtes waar vraag en aanbod van toegepaste kennis, oplossingen en diensten onpartijdig en op inspirerende wijze samenkomen. Aan de hand van onderzoek en onderwijz wil LogiXperience internationaal voorop lopen op innovatie, kennisdeling en samenwerking.

Het meemaken van een LogiXperience event is een belevenis. Bezoekers lopen door een levensgrote interactieve omgeving waarin het hele speelveld van de logistieke sector wordt gepresenteeerd. Zij kunnen de geïntegreerde processen zowel fysiek als virtueel beleven. Zowel supply chain management, transportmodaliteiten als warehousing en productie maken onderdeel uit van de ervaring. Deze uitdagende omgeving biedt bezoekers mogelijkheden voor oriëntatie én verdieping.

Partnerschap

Afgelopen half jaar zijn de partners van LogiXperience in vier clusters aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de eerste demonstratieconcepten voor een supply chain belevingswereld. Quyntess heeft als Cluster Manager leiding gegeven aan het cluster 'Supply Chain Management' dat zich richt op het beheer van integrale logistieke ketens en thema's zoals: Supply Chain Design, Sales & Operations Planning, Ketensamenwerking, Voorraadbeheer etc.

Locatie

LogiXperience zal zich vestigen op de Supply Chain Campus in Breda. De eerste fase van dit omvangrijke project wordt echter pas eind 2012 opgeleverd. LogiXperience kon daar niet op wachten en is daarom in het najaar van 2011 een pilot gestart in het gebouw van belangenorganisatie EVO in Zoetermeer. Een half jaar lang kunnen bezoekers hier proeven van de mogelijkheden van het LogiXperience-concept. Na Zoetermeer volgt een tweede pilotlocatie.

In 2013 is het zover en opent LogiXperience haar deuren definitief in Breda. Voor optimale kennisdeling en samenwerking wordt het immense praktijktheater daar omringd door zowel zakelijke als informele faciliteiten. Er zullen met grote regelmaat events plaatsvinden die voorzien in algemene kennis of juist specifieke thema's binnen de logistieke sector.

LogiXperience ervaren? 

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van LogiXperience? Op www.logixperience.com vindt u de actuele informatie over nadere events en deelname.