VNSG banner

Tijdens stream #4 (11:20-12:00) op het jaarlijkse Supply Chain Innovations congres laat Quyntess één van haar internationale klanten, Vesuvius, aan het woord die verteld over business proces optimalisatie en op welke manier zij innovatie in hun supply chain hebben doorgevoerd. Tijdens de Management, Technology & Operations (MTO) Conferentie worden onze innovatieve SCM aan het publiek voorgesteld.

Via het Business Netwerk van wereldwijde klanten, leveranciers en LSP's wordt er samengewerkt in één geïntegreerd proces dat gekoppeld is aan verschillende ERP systemen in verschillende landen. De meeste IT landschappen en managementsystemen zijn hier echter nog steeds niet op aangepast. Vesuvius heeft deze aanpassing wel gerealiseerd en kan zo haar business processen verder optimaliseren.

Sprekers

3756742

Stream #4 (11:20-12:00), Business Process optimalisering met de kracht van Business Networks 2.0

Jorrit Meijerink, SBP Director (Vesuvius)

Linkedin profiel

Roeland color

MTO-Conferentie (13:25-14:25), Plug and Play Collaboration met SCM Apps 

Roeland Vermeulen, Supply Chain Collaboration Expert (Quyntess)

Linkedin profiel

 

Inhoud

Het klassieke SCM denken vertrouwt op een piramidale organisatie en informatiestructuur. In de praktijk is de Supply Chain vaak nog alleen virtueel verticaal geïntegreerd. Door outsourcing, partnerships, focus op core competences, ... opereren ondernemingen vaak in een gefragmenteerd business netwerk. De complexiteit ligt hier vooral bij het niet vooraf kunnen bepalen van de vraag. Een flexibel platform is geschikt om de Supply Chains over meerdere niveaus te verbinden en aan te sturen. De meeste IT landschappen en managementsystemen zijn hier echter nog steeds niet op aangepast. Vesuvius heeft deze aanpassing wel gerealiseerd en kan zo haar business processen verder optimaliseren.

Doelgroep

Gebruikers binnen Procurement, Supply Chain & Logistiek en managers die samenwerken met externe partijen.

Aanmelden

Als u online inschrijft, kunt u geheel gratis op Supply Chain Innovations 2016 aanwezig zijn. Dat bespaart u niet alleen 100 euro, maar ook wachttijd bij de ingang..