Door uw processen digitaal te verwerken vanuit uw ERP systeem zorgt u voor een geïntegreerde afnemers-/levernacierscommunicatie, via de Sales XML integratie van Sales in de Bouw. Maar hoe gaat u om met de leveranciers die wel elektronisch zaken willen doen maar geen Sales XML kunnen of willen ondersteunen?

Het maken van de slag van 10% van de partners die de standaard ondersteunen naar 80% of meer vanuit uw digitale communicatie met Sales in de Bouw voegt waarde toe aan uw keten: snelle, efficiënte en tijd besparende processen tegen variabele kosten.

Via onze bestaande en bewezen EDI hub voor gemeenschappen in bouwgerelateerde sectoren en het daarmee geïntegreerde leveranciersportaal bereikt u niet alleen uw top 10 zakenpartners, maar 100% van het bestand van grote tot kleine leveranciers en groothandels met verschillende technische (on)mogelijkheden in ERP systemen, verbindingen, standaarden etc. Dit model is beschikbaar als een 'Software as a Service', dus gerelateerd aan verbruik waardoor u kosten en baten kunt matchen.

Wilt u meer weten over dit business model?

Vraag direct de brochure aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op met één van onze consultants via 0183-610610.