Quyntess BV is partner van S@les in de Bouw sinds 2010 en biedt S@les deelnemers de mogelijkheid om het gebruik van electronische samenwerking verder uit te breiden op het moment dat 1:1 communicatie met partners m.b.v. de S@les standaarden niet mogelijk is. Denk hierbij aan:

  • Het aansluiten van ERP sytemen bij aannemers die de S@les EDI standaarden niet ondersteunen;
  • Het koppelen met dat deel van de leveranciers dat niet met S@ales berichtenstandaarden kan of wil werken;
  • Het aansluiten van partijen die deels “branchevreemd” zijn zoals logistiek dienstverleners en corporaties.

Het centrale uitgangspunt hierbij is dat de S@les deelnemer voor 100% electronisch vanuit zijn eigen systeem alle transacties blijft doen via de S@les standaard: Alles blijft hetzelfde. De Quyntess oplossing ontvangt, zendt en bewerkt de S@les berichten en vertaalt deze naar het berichtformaat en proces van de partner (wat dat formaat dan ook is).

Door een kostenmodel dat gebaseerd is op een abonnementsprijs per maand zijn voor de S@les deelnemer geen investeringen in 1 op 1 verbindingen naast de S@les standaard meer nodig. Zo betaalt u alleen als u bespaart. Deze manier van werken kan het bereik van uw electronische integratie met de keten sterk vergroten zoals projecten in andere branches ook bewezen hebben. Zo realiseerde Quyntess in 2010 projecten bij Pepsico, Stork en Volkswagen.

« Back