sales in de bouw

Op maandag 10 oktober a.s. organiseert Sales in de Bouw een informatiemarkt en workshops over het gebruik van digitale communicatie in de bouwsector.

Uiteraard zal Quyntess, als partner van Sales in de Bouw, aanwezig zijn om u de gelegenheid te geven kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van samenwerking en ketenintegratie in de bouw. Graag nodigen wij u uit om onze interactieve workshop 'Projectaanpak bij grotere bedrijven' bij te wonen, een workshop met concrete praktijkverhalen van bedrijven als DuraVermeer, VolkerWessels, BAM en CRH Bouwmaterialen en onze ervaringe met ketenintegratietrajecten in andere branches.

Op de Quyntess stand laten wij u graag zien hoe u door middel van ketenintegratie al uw ketenpartners direct vanuit uw bedrijfsprocessen elektronisch kunt koppelen. U bent van harte welkom op 10 oktober in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Voor meer informatie over de Sales in de Bouw-dag of het programmaoverzicht kunt u terecht op www.salesindebouw.nl. Meldt u hier direct aan voor onze workshop 'Projectaanpak bij grotere bedrijven'.

We zien u graag op 10 oktober!