LogixperienceAfgelopen half jaar zijn de partners van LogiXperience in vier clusters aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de eerste demonstratieconcepten voor een supply chain belevingswereld. In haar definitieve vorm zal LogiXperience landen op de nog te realiseren Supply Chain Campus in Breda, maar de 70 partners zijn al volop bezig met het invulling geven aan het concept. Quyntess heeft als Cluster Manager leiding gegeven aan het cluster 'Supply Chain Management' dat zich richt op het beheer van integrale logistieke ketens en thema's zoals: Supply Chain Design, Sales & Operations Planning, ketensamenwerking, voorraadbeheer etc.

Op woensdag 5 oktober 2011 zal de officiƫle opening van de eerste Pilot LogiXperience 'op locatie' plaatsvinden bij de EVO in Zoetermeer, met sprekers uit het vakgebied, een sneak preview van de demonstraties en de Supply Chain Game. LogiXperience zal zich in 2013 permanent vestigen op de Supply Chain Campus in Breda.

Het event is exclusief bij te wonen voor partners van LogiXperience en genodigden uit het vakgebied. Heeft u interesse om bij de opening aanwezig te zijn? Wij hebben nog enkele kaarten voor onze relaties. Vanaf 5 oktober tot eind maart 2012 kunt u de pilot exclusief beleven. Als u hierin interesse heeft, neem dan telefonisch contact met ons op of via ons contactformulier. Meer informatie over het programma en inschrijven vindt u hier.

Logixperience pilot