DE TOEKOMST VAN FACTURATIE is HIER - 100% GRATIS voor leveranciers

Op donderdag 14 april aanstaande zal Quyntess samen met haar partner Tradeshift deelnemen aan het Factuurcongres 2016. Het Factuurcongres is het grootste evenement rondom e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux, dat georganiseerd wordt door Heliview Conference.

Network Powered e-Facturatie maakt hét verschil

Dit jaar kunt u kennismaken met twee experts op het gebied van e-factureren en ketensamenwerking. Bij onze stand ontmoet u het Tradeshift - Quyntess team dat u graag laat zien wat Network Powered factuurverwerking voor uw organisatie kan betekenen. Al uw spend categoriëen en business processen op één open platform. 

Tradeshift helpt afnemers en leveranciers aan te sluiten en samen te werken in het elektronisch factureringsproces middels een open platform. Gemakkelijk in gebruik, ongekende partner acceptatie, beproefde methodes en gratis voor uw leveranciers! Tradeshift levert intuïtieve, flexibele, en schaalbare oplossingen voor uw financiële processen.

Quyntess’ missie is om ketensamenwerking en –integratie te vereenvoudigen. Quyntess’ supply chain en integratie apps voor de toeleveringsketen zijn vanaf nu beschikbaar op het Tradeshift open samenwerkingsplatform. Zij zorgen voor naadloos geïntegreerde, snelle, eenvoudige en efficiënte processen voor inkoop en levering van zowel directe materialen voor productie als indirecte materialen (MRO), e-Logistics en B2B integratie.

Locatie:
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Aanmelden:

U kunt zich hier gratis aanmelden (als eindgebruiker) voor het Factuurcongres 2016. Wij zien u graag tegemoet bij onze stand