Artikel

Supply Chain Collaboration tijdens COVID

Quyntess opent de toegang tot al zijn apps op het Tradeshift-platform, zodat inkopers snel digitale samenwerkings- en coördinatiemogelijkheden kunnen inschakelen. 

Covid numbers image 1200x630

De situatie met het Coronavirus (COVID-19) is onzeker, nog steeds in ontwikkeling en heeft inderdaad invloed op wereldwijde toeleveringsketens. Bedrijven ondergaan verhoogde uitzonderingen en veranderingen in hun gebruikelijke transacties als gevolg van deze verstoringen. Medewerkers die thuiswerken voegen ook complexiteit toe, waardoor zichtbaarheid en samenwerking nog belangrijker worden voor de bedrijfsvoering.

Daarom opent Quyntess de toegang tot al onze apps de komende drie maanden gratis*. Onze SCM-apps zijn overtuigend als het gaat om samenwerking en coördinatie in toeleveringsketens; capaciteiten die vandaag de dag meer nodig zijn dan ooit tevoren. Met name onze e-Logistics-app en SCM Dashboard hebben functies die we geloven van grote hulp kunnen zijn in deze uitdagende tijden.

In de komende maanden krijgen het onboarden en in gebruik nemen prioriteit boven productontwikkeling en EDI-integraties, en zullen we gratis adviescapaciteit beschikbaar stellen om tijdig te kunnen reageren. We hebben mogelijk niet genoeg middelen om alle transacties weer in uw ERP te integreren. Desondanks zullen uw medewerkers de informatie beschikbaar hebben op het Tradeshift-platform, en zullen ze niet afhankelijk zijn van papier, op zichzelf staande bestanden of telefoontjes.

Neem alstublieft contact op met uw projectmanager of ons leiderschapsteam als u dit in gang wilt zetten. Quyntess heeft de verantwoordelijkheid om te helpen bij het handhaven van stabiele toeleveringsketens en ervoor te zorgen dat voorraden op de plaatsen aankomen waar ze nodig zijn.

Rob van Ipenburg
Managing Partner, Quyntess

Teunis Biemond
Chief Technology Officer, Quyntess


Samenvatting

Vanwege de onzekerheid met COVID-19 zijn de Quyntess apps de komende drie maanden gratis.


Keep exploring

Meer informatie nodig?

Krijg inzicht in hoe u uw samenwerking kunt verbeteren


Als we uw huidige manier van werken, systemen en problemen goed begrijpen, kunnen we u inspireren en overtuigen met de voordelen van onze apps voor supply chain management.