The future of Supply Chains - How to practically increase SC resilience in a disrupted world?


Als nooit tevoren hebben Supply Chain leiders in de afgelopen jaren te maken gehad met zoveel complexe uitdagingen in de toeleveringsketen. Veel van de beperkingen en pijnpunten kwamen pas op de voorgrond tijdens de pandemie, maar waren in feite al langer latent aanwezig.

Door het toenemende aantal aanleidingen tot extra uitdagingen, zoals geopolitieke conflicten; meer bruuske fluctuaties van supply en demand; tekorten aan gekwalificeerd personeel; schaarste in grondstoffen en voorraden; stijgende energieprijzen en looninflatie; en een steeds grotere focus op klimaatveranderingen, kunnen Supply Chain leiders niet anders dan hun strategie te herzien om meer efficientie en veerkracht te bereiken met hun ketenpartners.

Quyntess organiseert een inspirerende serie van Supply Chain Innovation workshops, waarbij er in de eerstvolgende editie wordt ingezoomd op hoe organisaties met behulp van een modern 'Supply Chain Business Network' de samenwerking met ketenpartners kunnen versterken, beter in kunnen spelen op uitzonderingen en sneller nieuwe partners kunnen 'onboarden' in een duidelijk en digitaal samenwerkingsproces.

Bekijk hieronder het programma voor de eerstvolgende editie, meld u direct aan en doe ook mee met de discussie!

Deelname aan deze workshop is gratis voor alle leidinggevende en senior Professionals in Supply Chain Management, Inkoop, Logistiek en Digitale Transformatie. 

 

btn aanmelden oranje