Wat Inkoop en Finance nog missen om tot optimale end-to-end samenwerking in de keten te kunnen komen...

 

Supply Chain Workshop op 9 oktober in themapark Aviodrome

Op donderdagmiddag 9 oktober organiseert Quyntess een exclusief supply chain event in themapark Aviodrome in Lelystad. Tijdens dit event zullen we ingaan op vraagstukken omtrent de mogelijke "missing link" in het Procure-to-Pay proces, het verbeteren van overall Supply Chain c.q. Financial performance en het bereiken van operationele efficiency met alle partners binnen de keten. Maak kennis met de toegevoegde waarde van het horizontaal stroomlijnen van processen vanuit inkoop, transport, goederenontvangst en het verticaal integreren met verschillende "tiers" in de keten zoals klant, leverancier en leverancier van leverancier. 

Tijdens dit event nemen wij u mee in de wereld van diverse dynamische Supply Chains met een wereldwijd netwerk van leveranciers, productielocaties, eindklanten en alle (lucht-)vracht gerelateerde processen met logistiek dienstverleners, douane etc. Ervaar vanuit inspirerende praktijkvoorbeelden hoe value collaboration binnen een complexe Procure-to-Pay omgeving zorgt voor geïntegreerde samenwerking met zowel leveranciers als logistiek dienstverleners. Tevens ziet u hoe er binnen deze complexe ketens door middel van elektronische koppelingen meer ketentransparantie, proces- en systeemintegratie tussen partijen bereikt kan worden.

Discussieer tijdens de interactieve workshop mee met collega vakspecialisten over de verschillen en overeenkomsten vanuit uw eigen ketenperspectief als het gaat om leveranciersperformance, Spend Management, Supply Chain Visibility en Material Traceability. We hopen u of één van uw collega's te mogen verwelkomen!

Voorlopig programma:

13.00 Ontvangst met koffie en thee
13.15 Opening door dagvoorzitter
13.30 Procure to Pay: "The missing link" door Roeland Vermeulen, Quyntess
14.30 Value Collaboration met logistiek dienstverleners a.d.h.v. diverse case studies
15.30 Koffie pauze
15.45 Workshop / Interactieve discussiegroepen
16.30 Plenaire discussie: terugkoppeling vanuit discussiegroepen en vragenronde
17.00 Afsluiting / Netwerkborrel

 

Dit Supply Chain event is exclusief bedoeld voor alle CIO's, CPO's, COO's, Supply Chain Managers en Logistiek Professionals die verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met externe partijen binnen de volgende gebieden: Inkoop, Productie, Logistiek / Supply Chain, Finance en IT.