Zoals het thema van het VNSG Congres luidt, staat de gebruiker bij Quyntess ook altijd centraal. Dit jaar verzorgt Quyntess tijdens het VNSG Congres samen met haar klant Marel een indrukwekkende klantcase met de titel: "Waardecreatie bij Marel door effectieve samenwerking met suppliers."

Tijdens deze expertise sessie wordt er in 40 minuten aan de hand van de Engineer to Order praktijk in de dynamische, internationale en project georiënteerde omgeving van Marel ingezoomd op de real-time samenwerking tussen Marel en haar ketenpartners. Een inspirerende klantcase die u laat zien hoe value chain collaboration 2.0 waarde kan creëren binnen de hele keten en zorgt voor aanzienlijk kortere doorlooptijden, optimale inzet van interne- en externe resources, kwaliteitsverbetering en daaraan verbonden een verbeterde financiële performance. Leer hoe u de keten vóór u kunt laten werken!

Onder leiding van hoofdspreker Jos Fransen, Corporate Application Specialist bij Marel, maakt u via dit praktijkvoorbeeld kennis met de toegevoegde waarde van het horizontaal stroomlijnen van samenwerkingsprocessen vanuit inkoop, (outsourced) productie, transport en goederenontvangst. Deze klantcase geeft inzicht hoe bedrijven, met behulp van SAP producten en diensten, een geïntegreerd eco-systeem kunnen inzetten om effectief samen te werken met alle ketenpartners.

Doelgroep

Deze expertise sessie is bedoeld voor alle CIO's, CFO's, Managers en overige SAP gebruikers die verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met externe partijen binnen de volgende deelgebieden:

  • Inkoop
  • Productie
  • Logistiek
  • Supply Chain
  • IT

Deelname en registratie

Sessie: G07 – Waardecreatie bij Marel door effectieve samenwerking met suppliers
Datum: vrijdag 4 april 2014
Tijd: 13.15 – 13.55 uur
Zaal: 0.8

Gastheer: Roeland Vermeulen, Senior Business Consultant bij Quyntess
Hoofdspreker: Jos Fransen, Corporate Application Specialist bij Marel

Het VNSG Congres programma staat online in de speciale SAP Hana Cloud Applicatie. Klik hier om deze sessie op te nemen in uw agenda. Let op: u dient zich eerst rechtsboven in te loggen met uw Linkedin profiel!

Voor meer informatie over de congres registratie kunt u terecht op de website van VNSG Congres.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Graag tot ziens op 4 april in Maastricht!