Meteen reageren op gebeurtenissen in de markt? Flexibel inspelen op kansen of incidenten? De Real-Time Supply Chain maakt het mogelijk. Nieuwe technologische ontwikkelingen brengen de Real-Time Supply Chain binnen handbereik van iedere organisatie. Strakke plannen en kosten besparen wordt makkelijker dan ooit. Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen rondom dit thema tijdens de SAP Supply Chain Day. 

Hoe kunnen inkoop en logistiek samen nog beter optrekken om de supply chain duurzaam, risicovrij en toekomstvast te maken? Het antwoord op die vragen verneemt u op woensdag 11 september tijdens de SAP Supply Chain Day 2013(*) in 's-Hertogenbosch.

Quyntess verzorgt tijdens dit event een inspirerende Topic Lunch getiteld: "Een Supply Chain decentraal aansturen en beheren vanuit verschillende marktpartijen, kan dat?" Tijdens deze lunch wordt er ingezoomd op een praktijkvoorbeelden van aansturingsmodellen met verschillende supply chain eigenaren die zonder centrale regie processen coördineren met gedeelde leveranciers om efficiency te verhogen.

SAP Supply Chain Day 2013

Daarnaast zal Quyntess in een interactieve workshop setting ingaan op de voordelen van een managed service voor de integratie en samenwerking met ketenpartners. Met een interessante praktijkstudie wordt uitgelegd hoe de ketensamenwerking kan worden verbeterd en hoe u maximale voordelen kunt halen uit uw investeringen, o.a. door middel van Supplier Collaboration, Carrier Collaboration en Process Integration.

Bent u geïnteresseerd in deze sessie? Schrijf u dan zeker in voor de workshop "MAN Truck&Bus: Een gestroomlijnde JiT Inbound Supply Chain". 

 Programma

Voor het programma kunt u terecht op de informatiepagina van SAP Nederland. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over sprekers, sessies en andere programma-onderdelen. 

Locatie

Het event zal plaatsvinden bij SAP Nederland, gelegen aan de Amerikastraat 10, 5232 BE, 's-Hertogenbosch. Heeft u interessen om dit evenement bij te wonen, dan kunt u zich hieronder direct aanmelden.

aanmelden1

 * De SAP Supply Chain Day is alleen toegankelijk voor eindgebruikers (klanten en prospects) van SAP.