Friesland Campina wint Quyntess VNSG actie

Quyntess heeft dit jaar tijdens het VNSG Congres een aantal successvolle SCM workshops verzorgd rondom het onderwerp ketenintegratie en samenwerking. De interactieve sessies, met onder meer een showcase van MAN Truck and Bus, de "VNSG Wagen" Collaboration game waren opgebouwd rondom een pragmatische benadering om vanuit de SAP Portfolio verbeterde ketensamenwerking op te zetten. Leuke bijkomstigheid: Deelnemers maakten kans op een i-Pad mini!

Bij de trekking onder alle workshop deelnemers werd Roeland Hage van Friesland Campina de gelukkige winnaar en op 2 mei j.l. zorgde Quyntess voor een feestelijke uitreiking bij Friesland Campina in Wolvega. De tablet werd op de Frico locatie persoonlijk overhandigd door Roel van de Vrande, Business Development Manager bij Quyntess.

"Quyntess heeft een leuke sessie verzorgd tijdens het VNSG Congres die veel inzicht geeft over actuele discussiepunten binnen de Supply Chain,"aldus Roeland Hage. "Met name de vraag wie de leiding neemt over de regie binnen de keten: doe je dat alleen of ga je juist als gelijkwaardige partijen de verantwoordelijkheid delen? Een vraag waar we als zuivelproducent ook mee te maken hebben door de enorme diversiteit van leveranciers, klanten en partners waarmee we dagelijks samenwerken."

"Veel SAP-klanten zijn druk met het uitrollen en beheren van hun systeem," vult Roel van de Vrande aan. "Daarbij constateren wij dat ontwikkelingen rondom de SAP Portfolio steeds moeilijker te volgen zijn. Quyntess biedt niet alleen een oplossing voor ondersteuning van ketenprocessen, maar plaatst deze ook in de context van bestaande modules, ontwikkelingen als Cloud/ On-Demand en acquisities als Ariba." 

Op basis van de feedback die we hebben gekregen naar aanleiding van de workshops zal Quyntess zich sterk maken om kennisdeling en discussies rondom ketenintegratie op gang te houden. Word lid van onze "SCM Control Towers" groep op LinkedIn.

Bekijk hier meer foto's 

Meer foto's van de uitreiking zijn te bekijken via onze Facebook pagina.