Wat kunnen Logistics Control Towers voor u betekenen? LogiXperience, IDS Supply Chain Executors en Quyntess nodigen u op 29 november aanstaande uit in een echte Control Tower.

Transparantie binnen de keten is een belangrijk hulpmiddel voor bedrijven om kosten te verminderen, bedrijfsprocessen met ketenpartners als klanten, leveranciers en logistieke dienstverleners te optimaliseren en snelheid te verhogen.

Control Towers is een veel gebruikte verzamelnaam voor toepassingen die gegevens verzamelen over processen in de keten vanuit meerdere partners en hun systemen en deze omzetten in relevante sturingsinformatie en concrete prestatie- en kostenverbeteringen voor alle betrokkenen.

Control Towers zijn er in veel verschijningsvormen en kennen allemaal bepaalde eigenschappen, voor- en nadelen. In deze themasessie zullen we deze onderzoeken en op een interactieve manier met de deelnemers analyseren wat voor hun logistieke ketens en hun rol daarin de aangewezen modellen zouden kunnen zijn. Ook zullen we 1 of 2 uitdagende case studies presenteren om Control Towers aan de praktijk te illustreren. 

Programma

Datum   29 november 2012
Tijdstip ontvangst  9.00 uur
Aanvang sessie  9.30 uur
Afsluiting met lunch  12.30 uur
Einde sessie  13.30 uur

 

Doelgroep**

Deze sessie is bedoeld voor professionals die binnen grote, complexe keten verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van Supply Chain processen. Hieronder vallen o.a.:

  • Supply Chain Directors en Managers
  • Logistics Directors en Managers
  • Transport Managers
  • IT Managers

 ** Helaas kunnen registraties van consultancy organisaties en recruiters niet gehonoreerd worden.

Doelstelling

Een informatieve en interactieve sessie waarbij LogiXperience en haar partners u op een vernieuwende manier prikkelen en handvatten aanreiken ten aanzien van Supply Chain Visibility & Collaboration.

Tijdens deze sessie wordt de meerwaarde van diverse Control Tower toepassingen geïllustreerd door middel van praktijkvoorbeelden van o.a. MAN Truck & Bus, Stork, DSM en Mitsubishi Plastics.

Uiteraard is elke keten anders ingericht er (her-)kent daarbij diverse informatiebehoeften. De interactieve workshop biedt u de mogelijkheid om uw Supply Chain in kaart te brengen en te matchen aan bestaande Control Tower geörienteerde modellen en met andere deelnemers en specialisten te discussiëren over de toepasbare business strategiën voor ketensamenwerking. 

Locatie

LogiXperience staat voor beleving en daarom zal dit evenement plaatsvinden op een inspirerende locatie op Schiphol, één van de belangrijkste logistieke knooppunten van Nederland waar diverse Control Towers zijn gevestigd die wereldwijde intermodale stromen aansturen en monitoren. U bent van hart welkom in de oude verkeerstoren bij WINGS, gelegen aan het Stationsplein Zuid-West 602, 1117 CN te Schiphol-Oost. Klik hier voor de routebeschrijving.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze sessie, meld u zich hieronder gratis aan.

aanmelden1

LogiXperience®

LogiXperience® wil dé permanente ontmoetingsplaats zijn waar vraag en aanbod van toegepaste kennis, oplossingen en diensten met de focus op de logistiek en Supply Chain onpartijdig en op uitdagende, inspirerende wijze bij elkaar worden gebracht. 

Bekijk hier de sfeerimpressie en ervaar LogiXperience zelf!