Op 12 en 13 april 2012 zal Quyntess aanwezig zijn op het jaarlijkse VNSG congres in het MECC Maastricht. Het VNSG Congres is een initiatief van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers met als doel interactie te creëren tussen de leden van de VNSG, SAP gebruikers en SAP. 

Quyntess presenteert dit jaar een interactieve demo opsteling rondom SAP's eigen e-Invoicing oplossing (e-Invoicing for Compliance), waarbij de aansluiting op het overheidsportaal Digipoort als voorbeeld zal worden gebruikt.

"Papier elimineren, minder handelingen/fouten, compliance...De business case is duidelijk, maar hoe bereikt u de besparingen daadwerkelijk?"

 

Aan de hand van de demo geven we een beeld van de meerwaarde van het onderliggend concept voor inkomende en uitgaande facturen en de mogelijke inzet naar elektronische data communicatie in brede zin. 

Bent u geïnteresseerd in het elektronisch ontvangen en/of versturen van uw facturen vanuit uw SAP ERP omgeving? Kom dan zeker langs op het VNSG Congres en meld u hieronder direct aan voor onze demo sessie. 

Registreren_Groen

Voor de toegangskaarten en overige informatie over het VNSG Congres kunt u terecht op www.vnsgcongres.nl

Graag tot ziens op 12 & 13 april!

banner vnsg congres 2012