De basis van dit nieuwe spelsysteem: de gaten tussen de linies overbruggen met informatie.

Op 22 Juni zal in het PSV stadion in Eindhoven de praktijkdag  van S@les in de Bouw gehouden worden. S@les in de Bouw is een initiatief om electronisch berichtenverkeer in de bouw- en toeleverende industrie te bevorderen op basis van standaarden voor gegevensuitwisseling. Quyntess is specialist in operationele en tactische samenwerking in logisitieke ketens op het gebied van processen die tussen bedrijven plaatsvinden.

Op de praktijkdag zal Quyntess samen met Stork op basis van de case van het Stork concern een spelsysteem introduceren en antwoord geven op de volgende soort vragen:

  • Hoe kan ik omgaan met een structuur waarin verschillende werkmaatschappijen niet alleen verschillende ERP systemen gebruiken maar ook nog  onderlinge verschillen in het inkoop proces hebben?
  • Hoe kan ik omgaan met leveranciers die de S@les standaard niet toe willen of kunnen passen?
  • Is er een oplossing voor kleinere leveranciers voor wie electronisch zakendoen niet haalbaar of niet lonend is?
  • Wat is de business case  voor een concern als Stork en wat zijn de concrete resultaten die behaald zijn?
  • Hoe kunnen zogenaamde faalkosten omlaag gebracht worden door een  systeem van waarschuwingen en het focussen op het behandelen van uitzonderingen?
  • Hoe maak ik prestaties van leveranciers transparant en inzichtelijk op basis van concrete informatie?

Leven deze thema’s ook bij uw bedrijf? Voelt u aan dat electronisch samenwerken met partners in de keten ook voor de bouw belangrijk is maar weet u nog niet precies wat de beste manier is? Stork en Quyntess willen graag hun kennis en ervaring in de industrie en industriële dienstverlening delen met de bezoekers van S@les. De lessen geleerd zijn in de toepassing  van dit nieuwe spelsysteem worden op een open en toegankelijke manier met de deelnemers gedeeld. Verbeter uw inzicht in ketensamenwerking en kom naar de workshop van 14:00 tot 15:00.

Schrijf u hier vooraf in, dan loot u mee om een sportieve prijs!

Tot 22 Juni in Eindhoven,