Wij begrijpen wel waarom u alleen met uw belangrijkste leveranciers een EDI connectie heeft. Als geen ander snappen wij dat het complex is om al uw leveranciers aan te sluiten via een 1-op-1 connectie. Toch is deze vorm van B2B integratie dé manier om kosten te besparen, doorlooptijd van uw belangrijkste processen te verkorten en data kwaliteit te garanderen.

Hoe kunt u met uw SAP systeem en huidige integratie met uw leveranciers toch inspelen op de huidige ontwikkelingen van steeds verdergaande digitalisering en de gewenste en noodzakelijke data uitwisseling door uw gehele supply chain zo efficiënt mogelijk maken met een minimale investering.

Tijdens dit webinar nemen Christian Willemsen (Technische Unie), Harold Huigen (Petrochemie) en Onno Meijers (Fokker) deel aan een live panel en worden ze door de host gevraagd om meer te vertellen over hun ervaring en wensen met betrekking tot de huidige B2B integratie oplossingen.

Webinar details:

Title Webinar - Transformeer uw Supply Chain
Date 16 February 2017
Time 13:00 (GMT) 
Duration 60 minuten
Hosted by Quyntess

 

5 Redenen om de webinar bij te onen?

  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelen op het gebied van B2B integratie
  • Luister naar een interactieve paneldiscussie van professionals die werken met een SAP of een vergelijkbaar ERP systeem
  • Krijg inzicht in de ervaringen en valkuilen bij het kiezen en implementeren van een geschikte B2B integratie oplossing
  • Een must voor iedereen die te maken heeft met digitaliseren van de Supply Chain
  • Ontdek wat de voordelen zijn van een cloud oplossing ten op zichte van een stand-alone oplossing

Sprekers:

rob

 Picture1 Picture2 Picture3
Rob van Ipenburg
CEO Quyntess

Christian Willemsen, Technische Unie Harold Heugen, Petrochemical Professional Onno Meijers, Fokker