eFactureren wordt steeds belangrijker doordat veel bedrijven op zoek zijn naar methodes om de effinciente te verbeteren, kosten te besparen en de processen binnen hun ketens te automatiseren. eFactureren met SAP biedt u een geïntegreerde one-stop-shop oplossing met de mogelijkheid om al uw processen te optimaliseren vanuit uw SAP Financial Management systeem, waaronder: inkoop, accountancy, financiële rapportage en compliance systemen. Deze nieuwe oplossing is volledig SAP gecertificeerd en dekt de gehele stroom voor al uw binnenkomende elektronische facturen:

process flow e-invoicing

B2B koppelingen & SAP integratie (met SAP e-Invoicing for Compliance)

Compliance ondersteunt overheidseisen zoals digitale handtekeningen, archivering, audit trials in 38+ landen inclusief Europa, Brazilië en Mexico

Onboarden via web registratie portaal voor efectureren

Netwerk voor efactureren met ruim 60,000+ verbonden bedrijven

Self-service leveranciers webportaal voor efactureren

Factuur fabriek scannen, OCR, processen voor uitzonderingen

Archivering opslaan van documenten in het archiveringssysteem

Wat zijn uw voordelen?

  • Al ruim 60.000+ bedrijven verbonden op het netwerk voor efactureren
  • Kostenbesparing door ingebouwde integratie met uw SAP backend systeem
  • Één portfolio oplossing die uq gehele SAP facturatie landschap dekt: zelfs voor kleine-tot-middelgrote leveranciers, zonder eisen voor een specifieke digitale factuurstandaard bij uw partners
  • Ontvang digitale facturen vanuit verschillende kanalen via één gestandaardiseerde interface (IDOC factuur voor SAP klanten)
  • Lagere kosten per factuur vergeleken met de traditionele papier intensieve processen
  • Verbeterde relatie met uw leveranciers en een verbeterde cash flow door tijdige betalingen en transparante processen
  • Accurate data en minder fouten bij de verwerking van uw facturen
  • Makkelijke archivering en constante updates voor BTW regels door SAP voor al uw relevante markten
  • Gegarandeerde SLA en managed services

Waarom efactureren met SAP?

Met deze oplossing voor efactureren kunnen wij u als SAP klant garanderen dat de integratie van uw binnenkomende factuurstromen net zo makkelijk is als het verkrijgen van water uit de kraan: een dienst die voor iedereen beschikbaar is tegen lagen en variabele kosten die gekoppeld zijn aan het gebruik.

We kunnen u helpen met de implementatie van een geïntegreerde portfolioplossing om al uw zakenpartners direct elektronisch aan te sluiten zonder ingewikkelde 1-op-1 verbindingen. Één portfolio oplossing die uw software strategie ondersteunt: gestandaardiseerd, verbeterde financiële processen, value added services én waarmee u de voordelen haalt uit eerdere inversteringen.

Quyntess, uw specialist in efactureren

Quyntess heeft vele jaren ervaring met efactureren en financiële supply chain processen, met gewaardeerde referenties zoals Stork, DSM, Sabic, Marek en Danone. Met onze bewezen expertise richten wij ons als officiële SAP partner exclusief op de digitale binnenkomende en uitgaande facturatieprocessen. Wij bieden u een exclusieve one-stop-shop oplossing met SAP producten, zoals OpenText, Adobe en Crossgate, dit uiteraard met de volledige service en onderhoude zoals u dat gewend bent van SAP.

Wilt u ook meer transparantie binnen uw keten bereiken met efactureren?

Misschien heeft u al enige ervaring met efactureren in uw bedrijf. Wellicht gebruikt u al een oplossing voor uw factuurscanning, heeft u een mailbox voor uw PDF facturen of misschien maakt u al gebruik van EDI verbindingen met uw leveranciers.

Indien u geïnteresseerd bent om AL uw papieren factuurprocessen om te zetten naar digitale factuurstromen en daarmee uw voordeel te doem met een geïntegreerd SAP facturatielandschap, neem dan direct contact op met ons verkoopteam.  

Navigeer naar ons download menu en ontvang gratis de whitepaper over efactureren met SAP of lees meer over de analisten van Aberdeen Group.

download