Wat fijn om te horen. Elk jaar verbazen we ons hoeveel bekende en nieuwe contacten wij ontmoeten op het VNSG Congres in Den Bosch! Wij zijn erg benieuwd..

 1. ..op welke dag u aanwezig bent op het VNSG:*
  Verplicht veld.
 2. Ja, laten we op het VNSG samen een ... nuttigen:
  Verplicht veld.
 3. Name:*
  Verplicht veld.
 4. Company:*
  Verplicht veld.
 5. Email:*
  Invalid email address.
 6. Phone number (mobile preferred):*
  Verplicht veld.

Tijdens expertise sessie E11 (15:25-16:05) op dag 1 van het jaarlijkse congres van Nederlandse SAP gebruikers (VNSG) laat Quyntess één van haar internationale klanten, MAN Truck & Bus, aan het woord die haar integratiestrategie voor end-to-end supply chain processen zal toelichten. Een case study dus in een build-to-order, JIT gedreven, automotive toeleveringsketen.

Via het Business Netwerk van wereldwijde klanten, leveranciers en LSP's wordt er samengewerkt in één geïntegreerd proces dat gekoppeld is aan de SAP back-end. Processnelheid en precisie van uitvoering leiden tot omzetgroei en verlaging van de kosten.

Sprekers

 Matthias Elsweier

Matthias Elsweier, Internationale Projectmanager (MAN)

Linkedin profiel

Rob Color

Rob van Ipenburg, Managing Director (Quyntess)

Linkedin profiel

 

Inhoud

Best practices in bedrijfsprocessen. Deze expertise geeft inzicht hoe bedrijven met behulp van SAP processen met ketenpartners kunnen verbeteren, doorlooptijden kunnen verkorten en een flexible schil kunnen inzetten om waarde te creëren.

Doelgroep (niveau doelgroep)

Gebruikers binnen Procurement, Supply Chain & Logistiek en managers die samenwerken met externe partijen (expert niveau).