Bent u klaar om elektronische facturen te ontvangen via Digipoort?

Jaarlijks ontvangt de overheid ruim 15 miljoen inkoopfacturen. Onlangs heeft de Rijksoverheid besloten om de papieren factuurstromen te elimineren door alle overheidsorganisaties de opdracht te geven om aan te sluiten op het elektronische loket van de overheid: Digipoort.

De uitgesproken doelstelling om 80% van de facturen in 2014 gedigistaliseerd te hebben moet gehaald worden. In het kader van een duurzamere en digitale overheid en het versnellen van de transitie, zal het gebruik van Digipoort binnen enkele jaren contractueel worden opgelegd voor partijen die zaken willen doen met de overheid.

Wilt u zelf als overheidsorganisatie koppelen met Digipoort? Quyntess maakt zich als SAP Special Expertise Partner sterk om SAP klanten aan beide zijden van de Digipoort aan te sluiten, zodat u op een eenvoudige wijze uw facturen elektronisch kunt ontvangen.

e-Facturatie voor de overheid

Elimineer foutgevoelige handmatige invoer en voorkom disputen, afwijzingen, hoge kosten etc. Verbeter uw eigen betalingsgedrag richting uw leveranciers, zonder handmatige verwerkingsslagen.

Met de On Demand e-Invoicing oplossing van SAP kunt u op een snelle en standaard wijze aansluiten op het SAP Business Ready Network. Deze oplossing maakt gebruikt van de SAPii technologie, waarmee u binnenkomende facturen vanuit het ebMS formaat (aangeleverd door Digipoort) kunt converteren naar uw eigen (SAP) berichttype.

Naast efactureren zorgt Quyntess ervoor dat u op basis van dezelfde technologie een standaard koppeling kunt maken met DigiInkoop. Deze koppeling voldoet aan alle eisen die de overheid stelt voor het aanleveren van inkoopgerelateerde berichten zodat op een snelle en eenvoudige wijze vanuit SAP berichten kunnen worden uitgewisseld in de gevraagde formaten/ standaarden.

process flow overheid

Wat zijn uw voordelen?

  • On Demand of On Premise
  • Geen ebMS conversie nodig voor Digipoort
  • e-Facturen ontvangen in eigen (iDoc) formaat
  • Efficiëntere factuurverwerking
  • Koppeling ook bruikbaar voor uitrol naar DigiInkoop
  • SLA dekt wijzigingen in berichtspecificaties
  • Verwerking van G2G factuurstromen
  • Bruikbaar voor andere informatiestromen
  • Wereldwijd al ruim 60.000+ aangesloten partners

Wilt u meer weten over deze koppeling?

Heeft u als overheid interesse om een koppeling te maken met Digipoort/ DigiInkoop? Neem direct contact op met ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 0183-610614. 

U kunt zich ook hieronder direct aanmelden voor meer informatie over deze koppeling.

btn-aanmelden-oranje

« Terug