Hier heeft u vast uw redenen voor. Wij zijn erg benieuwd wat de SAP gebruikers en doelgroep vind van het jaarlijkscongres voor Nederlandstalige gebruikers. Wat is de reden..

 1. ..waarom u niet naar het VNSG komt:*
  Verplicht veld.
 2. Name:*
  Verplicht veld.
 3. Company:*
  Verplicht veld.
 4. Email:*
  Invalid email address.
 5. Phone number (mobile preferred):*
  Verplicht veld.

13/10 VNSG Congres
Bezoek ons op het VNSG Congres. Op de eerste dag van het jaarlijkse VNSG congres wordt er aandacht besteed aan inkoop, logistiek en supply chain management.

Lees verder

 

18/10 Marcus Evans
Bezoek ons op de Marcus Evans conferentie. Wij verzorgen samen met onze internationale klant, Danone, een case study op de belangrijkste Procure-to-Pay beurs van het jaar.

Lees verder

 
24/11 SCM Workshop
Deel ervaringen en wordt geïnspireerd. Discussieer tijdens de hands-on workshops mee met collega vakspecialisten over vraagstukken omtrent de Supply Chain.

Lees verder
Supply Chain Management Expert Workshop
Quyntess SCM Apps op het
Op dinsdagmiddag 24 november organiseert Quyntess een exclusief supply chain evenement in Futureland in Maasvlakte Rotterdam. Tijdens dit event zullen we ingaan op vraagstukken omtrent Supply Chain.

Discussieer tijdens de interactieve workshop mee met collega vakspecialisten over de verschillen en overeenkomsten vanuit uw eigen ketenperspectief als het gaat om leveranciersperformance, Spend Management, Supply Chain Visibility en Material Traceability. We hopen u of één van uw collega's te mogen verwelkomen!.
  Nieuwsberichten
ISO 27001 certificering | 23.09.2015
Quyntess is trots om voor het tweede jaar op een rij te voldoen aan de internationale richtlijnen en een hogere ISO normering te ontvangen. Lees verder
Expert Workshop | 15.09.2015
Quyntess had Supply Chain, Logistieke en Procurement experts uitgenodigd in Helmond voor een workshop vol met interactieve brainstorm sessies. Lees verder
#HelpVluchtelingen | 11.09.2015
Quyntess sponsort de #HelpVluchtelingen campagne. Voor elke afgelegde kilometer tijdens de campagne doneren wij een vast bedrag aan het Rode Kruis, Cordaid en Vluchtelingenwerk. Lees verder