Elektronisch factureren wordt steeds belangrijker doordat veel bedrijven op zoek zijn naar methodes om de effinciente te verbeteren, kosten te besparen en de processen binnen hun ketens te automatiseren. Elektronisch factureren in SAP biedt u een geïntegreerde one-stop-shop oplossing met de mogelijkheid om al uw processen te optimaliseren vanuit uw SAP Financial Management systeem, waaronder: inkoop, accountancy, financiële rapportage en compliance systemen. Deze nieuwe oplossing is volledig SAP gecertificeerd en dekt de gehele stroom om elektronisch te facturen:

alt

B2B koppelingen & SAP integratie (met SAP e-Invoicing Compliance)

Compliance voor electronisch factureren ondersteunt overheidseisen zoals digitale handtekeningen, archivering, audit trials in 38+ landen inclusief Europa, Brazilië en Mexico

Onboarden via web registratie portaal voor electronisch factureren

Elektronische facturatie netwerk met ruim 60,000+ verbonden bedrijven

Self-service leveranciers webportaal om electronisch te factureren

Elektronische factuur fabriek scannen, OCR, processen voor uitzonderingen

Archivering opslaan van documenten en elektronische factuur in het archiveringssysteem

Wat zijn uw voordelen?

  • Al ruim 60.000+ bedrijven verbonden op het elektronische facturatie netwerk
  • Kostenbesparing door ingebouwde integratie met uw SAP backend systeem
  • Één portfolio oplossing die uq gehele SAP facturatie landschap dekt: zelfs voor kleine-tot-middelgrote leveranciers, zonder eisen voor een specifieke elektronische factuur standaard bij uw partners
  • Ontvang elektronische factuur vanuit verschillende kanalen via één gestandaardiseerde interface (IDOC factuur voor SAP klanten)
  • Lagere kosten per elektronische factuur vergeleken met de traditionele papier intensieve processen
  • Verbeterde relatie met uw leveranciers en een verbeterde cash flow door tijdige betalingen en transparante processen
  • Accurate data en minder fouten bij de verwerking van uw facturen
  • Makkelijke archivering en constante updates voor BTW regels door SAP voor al uw relevante markten
  • Gegarandeerde SLA en managed services

Waarom elektronisch factureren in SAP?

Met deze oplossing voor elektronisch factureren kunnen wij u als SAP klant garanderen dat de integratie van uw binnenkomende factuurstromen net zo makkelijk is als het verkrijgen van water uit de kraan: een dienst die voor iedereen beschikbaar is tegen lagen en variabele kosten die gekoppeld zijn aan het gebruik.

We kunnen u helpen met de implementatie van een geïntegreerde portfolioplossing om al uw zakenpartners direct elektronisch aan te sluiten zonder ingewikkelde 1-op-1 verbindingen. Één portfolio oplossing die uw software strategie ondersteunt: gestandaardiseerd, verbeterde financiële processen, value added services én waarmee u de voordelen haalt uit eerdere investeringen.

Quyntess, uw elektronische facturatie specialist

Quyntess heeft vele jaren ervaring met elektronisch factureren en financiële supply chain processen, met gewaardeerde referenties zoals Stork, DSM, Sabic, Marek en Danone. Met onze bewezen expertise richten wij ons als officiële SAP partner exclusief op de digitale binnenkomende en uitgaande facturatieprocessen. Wij bieden u een exclusieve one-stop-shop oplossing met SAP producten, zoals OpenText, Adobe en Crossgate, dit uiteraard met de volledige service en onderhoud zoals u dat gewend bent van SAP.

Wilt u ook meer transparantie binnen uw keten door elektronisch te factureren in SAP?

Misschien heeft u al enige ervaring met elektronische facturatie in uw bedrijf. Wellicht gebruikt u al een oplossing voor uw factuurscanning, heeft u een mailbox voor uw PDF facturen of misschien maakt u al gebruik van EDI verbindingen met uw leveranciers.

Indien u geïnteresseerd bent om elektronisch te factureren in SAP en daarmee uw voordeel te doem met een geïntegreerd SAP facturatielandschap, neem dan direct contact op met ons verkoopteam.  

Navigeer naar ons download menu en ontvang gratis het whitepaper over elektronische facturatie voor SAP klanten of lees meer over de analisten van Aberdeen Group.

download