Digitale facturatie wordt steeds belangrijker doordat veel bedrijven op zoek zijn naar methodes om de efficientie te verbeteren, kosten te besparen en de processen binnen hun ketens te automatiseren. SAP elektronische facturatie door Quyntess biedt u een geïntegreerde one-stop-shop oplossing met de mogelijkheid om al uw processen te optimaliseren vanuit uw SAP Financial Management systeem, waaronder: accountancy, financiële rapportage, schadevorderingen en compliance systemen. Deze nieuwe geautomatiseerden en gestandaardiseerde oplossing is volledig SAP gecertificeerd en dekt de gehele digitale facturatie stroom:

process flow e-billing

On-boarden van partners, inclusief opmaak van partnerprofielen

Klantvoorkeuren voor digitale facturatie updaten in het SAP systeem

Data ontvangst vanuit het SAP systeem

PDF factuur genereren (indien nodig)

Elektronische factuur formaat valideren (IDOC, XML, UBL, PDF)

Content valideren en controleren van e-mail adressen en landeninformatie

Compliance controle  voor veranderingen in internationale overheidseisen

Digitale handtekening  valideren voor digitale facturatie

Documenten versturen via EDI of e-mail

Self-service webportaal voor klanten om de elektronische factuur op te halen

Auto-archivering van ondertekende documenten in het SAP systeem

Wat zijn uw voordelen?

  • Al ruim 60.000+ bedrijven verbonden op het digitale facturatie netwerk
  • Kostenbesparing door ingebouwde integratie met uw SAP backend systeem
  • Één digitale facturatie netwerk: verzend al uw elektronische facturen naar al uw partners in elk willekeurig formaat via EDI of via het webportaal dat wij geheel naar uw wensen en voorkeuren inrichten
  • Uw documenten en digitale handtekeningen worden continu geverifieerd op basis van de legale normen en eisen in meer dan 38 landen, inclusief heel Europa en Latijns Amerika
  • 50-70% lagere kosten per uitgaande elektronische factuur: bespaar op papier, print- en verzendkosten
  • De mogelijkheid om grote volumes facturen af te handelen vanuit gezamelijke service centra
  • Verlaag uw kredietachterstand door verbeterde en accurate data
  • Gegarandeerde en tijdige bezorging van facturen bij al uw klanten, met een geautomatiseerd digitale facturatie proces
  • Gegarandeerde SLA en managed services

Waarom digitale facturatie met SAP?

Met deze oplossing voor digitale facturatie kunnen wij u als SAP klant garanderen dat de integratie van uw uitgaande factuurstromen net zo makkelijk is als het verkrijgen van water uit de kraan: een dienst die voor iedereen beschikbaar is tegen lage en variable kosten die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Wij kunnen u helpen met de implementatie van een geïntegreerde portfolio oplossing om al uw zakenpartners direct elektronisch aan te sluiten zonder ingewikkelde 1-op-1 verbindingen. Één portfolio oplossing die uw software strategie ondersteunt: gestandaardiseerd, verbeterde financiële processen, value added services én waarmee u de voordelen haalt uit uw eerdere investeringen.

Quyntess, dé specialist in digitale facturatie

Quyntess heeft vele jaren ervaring met digitale facturatie en financiële supply chain processen, met gewaardeerde referenties zoals Stork, DSM, Sabic, Marel en Danone. Met onze bewezen expertise richten wij ons als officiële SAP partner exclusief op de binnenkomende en uitgaande digitale facturatie processen. Wij bieden u een exclusiece one-stop-shop oplossing met SAP producten, zoals SAP Biller Direct, OpenText en SAP e-Invoicing for Compliance, dit uiteraard met de volledige service en onderhoud zoals u dat gewend bent van SAP.

Wilt u ook meer transparantie binnen uw keten bereiken door digitale facturatie?

Misschien heeft u al enige ervaring met digitale facturatie in uw bedrijf. Wellicht heeft u een mailbox voor uw PDF facturen of misschien maakt u al gebruik van EDI verbindingen met uw klanten.

Indien u geïnteresseerd bent om AL uw papieren factuurprocessen om te zetten naar elektronische factuur stromen en daarmee uw voordeel te doen met een geïntegreerd SAP facturatielandschap, neem dan direct contact met ons verkoopteam.

Navigeer naar ons download menu en ontvang gratis het whitepaper over elektronisch factureren in SAP of lees meer over de analisten van Aberdeen Group.

download